Mijn verhaal

Wie ben ik & waarom My Dams?

My Dams staat voor mijn dame: uw dame in uw onderneming. Ik ben er voor u! Samen kijken we naar wat het doel is, hoe gaan we daar komen & wat hebben we er voor nodig. Ik behandel een vraagstuk vanuit een gesprek, niet vanuit een managementmodel. Ik geloof in maatwerk & middelen inzetten om het doel te behalen, niet andersom.

Your success is my goal

Sinds het afronden van mijn Master Cultuur Management in Antwerpen in 2005 heb ik non-stop gewerkt. Van het een rolde ik in het ander & klom verder op die werkladder. Uiteindelijk sinds half september 2015 als directeur in de evenementenbranche verantwoordelijk voor een club van 60 man. Heel gaaf & super dat ik op mijn leeftijd (toen 33 jaar) deze mega uitdaging kreeg. Dat men het vertrouwen in mij had. Het hield in keihard werken, maar ook super veel voldoening door het coachen & begeleiden van de managers, door de strategie samen met de eigenaren van het bedrijf te bedenken, teams te ontwikkelen & budgetten te beheren. De balans was perfect! Energie haalde ik uit iedere minuut, werk / privé balans was bij mij geen vraag.

In 2019 kreeg ik moeite met mijn energie, ik bracht meer energie naar werk dan dat ik er van terug kreeg. Dus besloot ik samen met mijn werkgever eind 2019 uit elkaar te gaan, zo voelde het ook als een relatie die over ging. Want mijn hart was er zeker nog, alleen de uitdaging niet meer. Direct bij aanvang 2020 merkte ik dat ik met mijn energie & kennis MKB & ZZP Nederland kan helpen, wat begon met vrienden helpen is nu uitgegroeid tot ondernemen.

Ik wil MKB & ZZP Nederland verder helpen

Zeker na de klappen van COVID 19, kan ik met mijn vooruitstrevende blik: altijd op zoek naar het beste uit iets halen, betrokkenheid & open feedback, bedrijven verder helpen. Ik ben flexibel & zal altijd zuiver te werk gaan!